googleads
Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Esbjerg

Sofaborde

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Sofaborde

Her finder du det rette sofabord, der giver lige det sidste pift til sofaen i stuen. Hos Danbo Møbler har vi mange forskellige sofaborde, så der er noget for enhver smag. Vi har mange forskellige design, materialer, størrelser og udformninger. Du kan endda designe dit helt eget sofabord - se mere nedenfor under UNIKA.

Flotte og billige sofaborde til enhver smag og stil

Sofaområdet i ens hjem er et vigtigt samlingspunkt for både familie, venner m.m. Det er derfor vigtigt, at man finder et sofabord, der passer til ens hjem og stil.
 

Stort udvalg og høj kvalitet

Hvis du er på udkig efter et billigt sofabord, er du kommet til den rette side. Vi har et bredt udvalg af billige sofaborde i en høj kvalitet. I vores webshop og fysiske butikker finder du blandt andet et moderne sofabord, et stort sofabord og et lille sofabord. Vi har borde til enhver smag og behov. Vores udvalg på vores webshop varierer en smule fra vores udvalg i vores fysiske butikker, hvis udvalg ofte er større end udvalget på webshoppen.

Flere slags flotte borde

Vil du gerne have et sofabord, der skiller sig ud fra de traditionelle sofaborde? Vi har blandt andet trekantede og runde sofaborde, der er produceret i et fedt design. Hvis du ønsker det, kan flere af vores sofaborde købes som sæt. Et trekantet eller rundt sofabord i stuen er med til give et udtryk af en hyggelig stue.
 

Runde sofaborde

Der er mange, der begynder at foretrække runde sofaborde frem for de traditionelle firkantede sofaborde. Fordelen ved et rundt sofabord er, at det ingen kanter har. Dermed undgår man, at børn og andre uheldige personer slår sig på sofabordets hjørne. Vores borde kan fås i flere forskellige størrelser, så hvis du ønsker et stort sofabord, kan det også sagtens være cirkelformet.
 

Fleksible borde

I vores udvalg af borde har vi flere fleksible sofaborde, der enten kan gøres større, har skuffer eller kan hæves, så det kan bruges som et ekstra spisebord. Vil du gerne se vores møbler live, er du velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger. Her kan du også få en snak med en af vores medarbejdere omkring valget af sofabord.

Køb dine møbler online

Har du fundet et stort sofabord eller måske et af vores møbler, som du ønsker at købe? Så kan du nemt og hurtigt bestille dit nye, billige sofabord på vores webshop. Vi tilbyder enten at levere dit nye bord hjemme hos dig eller i din nærmeste Danbo Møbler butik. Hvis du vælger levering til en Danbo Møbler butik, står du selv for afhentningen af sofabordet.

Vi har borde i alle varianter og farver. Det kan være du ønsker et traditionelt træbord, et helt sort eller hvidt, der passer i ethvert hjem eller måske du er mere eksperimenterende med et grønt udtryk. Vi kan hjælpe med det meste. 

Gør det hyggeligt i stuen

Stuen er ofte et af de centrale rum i hjemmet. Det er her familien samles om aften, eller man nyder kaffen med gæsterne. Derfor er det også okay at gøre lidt ekstra ud af sin stue. Find et bord, der matcher din stil, personlighed og jeres behov. Skal det være stort, så I kan spise aftensmad i sofaen efter en lang dag, eller skal det være småt og kun bruges til en kaffekop. Der findes mange forskellige behov og muligheder, som kan overvejes inden I køber. 

Prøv et sæt

Hvis I er i tvivl om hvilken størrelse, der passer jeres behov, så er det smart at vælge et bordsæt. Her har vi mange muligheder af to borde i varierende størrelser, der kan samles under ét. Dermed fylder bordet ikke til hverdag, når de er samlet, men når gæsterne kommer, så kan det lille bord hurtigt trækkes frem og give en yderligere bordplade. 

Bord med opbevaring

Det kan også variere om I ønsker masser af benplads under jeres bord, eller om i omvendt ønsker opbevaring. Mange mindre hjem kan have behov for opbevaring af bøger, magasiner eller andet under deres bord. Der har vi også rig mulighed for at finde en løsning, enten i form af små skuffer, skabe eller hylder. 

Et bredt udvalg

Vores udvalg byder på mange forskellige materialer, men alle i den bedste kvalitet. Ønsker du et bord i lakeret træ, naturligt træ, laminat, med kakler eller noget helt andet, så kan vi hjælpe. Gå på jagt i vores udvalg og se udsalg sofabord her på siden eller kom forbi en af vores butikker. Vi fortæller gerne om dine muligheder og besvarer eventuelle spørgsmål. 

 

Beskrivelse

Henter...