googleads
 
Velkommen i vores NYE store og flotte lokaler på Tømrervej 13-15
Shoes skoskab med 1 låge 1 rum hvid
Shoes skoskab med 1 klaplåge med 1 rum hvid. Kan også fås i hvid med eg ramme samt i sort.
399,00
Shoes skoskab 1 låge
Shoes skoskab 1 klaplåge med 2 rum hvid. Kan også fås med eg ramme samt i sort.
449,00
Shoes skoskab 2 låger 1 rum eg
Shoes skoskab 2 klaplåger med 1 rum i hvid med eg ramme. Kan også fås i hel hvid samt i sort.
549,00
Shoes skoskab 2 låger
Shoes skoskab 2 klaplåger med 2 rum hvid. Kan også fås i hvid med eg ramme samt i sort.
599,00
Shoes skoskab 3 låger 1 rum eg
Shoes skoskab 3 låger med 1 rum i hvid med eg ramme. Kan også fås i hvid samt i sort.
649,00
Shoes skoskab 4 låger 1 rum eg
Shoes skoskab 4 klaplåger med 1 rum i hvid med eg ramme. Kan også fås i hvid samt i sort.
799,00
Shoes skoskab med 4 låger
Shoes skoskab 4 klaplåger med 2 rum i hvid. Kan også fås i sort samt i hvid med eg ramme.
849,00
Shoes skoskab 4 spejl låger i hvid
Shoes Skoskab 4 spejl klaplåger med 2 rum i hvid. Kan også fås i hvid med eg ramme.
1.299,00
Paris skoskab
Skoskab med 3 låger i Hvid / eg stuktur eller helt hvid Mål: B:78 x H:128 x D:27 cm
1.599,00
Lige nu -25%
Mistral skoskab 2003
Elegant snehvid skoskab fra Hammel møbelfabrik. Smart lille skuffe for oven.
TILBUD: 4.365,00
Alicante Unik Highboard
Leveres samlet. Fint og rustikt Higboard.
TILBUD: 6.999,00

Skoskabe

Et skoskab er en praktisk løsning til dig, der har mange sko eller gerne vil gemme dem af vejen, så de ikke ligger og fylder på gulvet. Skoskabe fylder ikke meget, og de kan opbevare mange sko. Alt efter dit behov har vi skoskabe i forskellige størrelser, der kan hjælpe dig med at optimere pladsen der, hvor du normalt har dine sko stående. Hvis du er i tvivl om, hvilken type skoskab der bedst passer ind i dit hjem, er du meget velkommen til at besøge en af vores butikker og se vores udvalg. Vores personale er yderst professionelle og er altid klar til at komme med kyndig rådgivning, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi har altid billige priser på skoskabe.  


Nyt Skoskab

Af vores skoskabe kan der blandt andet nævnes vores skoskab fra Mistral, som er et dansk mærke fra Hammel møbelfabrik. Skabet leveres i en flot hvid farve og et stilrent design, som passer ind i ethvert hjem. Skabet er 70 cm bredt og 125 cm højt og indeholder tre store låger til sko samt en lille skuffe foroven, der er god til at opbevare ting som eksempelvis snørebånd eller skopleje. Alt efter hvor meget skabsplads du skal bruge, kan du købe flere moduler og hænge dem ved siden af hinanden.
Du kan også vælge det lækre Delta skoskab, der med sin smarte størrelse passer ind i de fleste hjem. Skoskabet er inddelt i tre store rum, som kan indeholde mange sko og skabe god plads på gulvet. Skabet er udført i en flot hvid melamin, som brydes af de flotte låger i natur, hvilket giver en god kontrast. Skabet er med massive ben af eg, hvilket sikrer et stabilt fundament for dit skoskab. På trods af skabets eksklusive udseende og tidløse design fås det til en billig pris.Billigt skoskab i flot design

Leder du efter en praktisk plads, hvor du kan opbevare dine sko? Som både er stilfuld og moderne, men samtidig rimelig i pris? Så er et skoskab en ideel løsning, der skaber orden og godt overblik i din entre. Skabet passer perfekt til rummet, hvis der er smalt, og pladsen er trang. Skal det være væghængt eller stående? Eksklusivt eller i retrodesign? Vi har flere flotte modeller med ramme i egetræ eller ben i massiv bøg. Findes både i farverne hvid eller sort. Vi tilbyder også flotte modeller med spejl i klaplågerne. Find et godt tilbud på skabe og vælg en skabsløsning i god kvalitet til en billig pris. Du får flot design og god kvalitet for pengene.
 

Nem opbevaring i entre

Skoskabet er en praktisk og pladsbesparende løsning, når du vil opbevare dine sko et samlet sted. Du undgår, at skoene står og fylder på gulvet i gangen eller entreen, og du kan nemt gemme skoene væk. Vi har elegante skoskabe, der passer godt til gangen eller entreen både i højden eller på langs. Vi har skabe både til væg eller fritstående på gulvet. Modellerne findes i hvidt eller sort materiale. Udnyt pladsen optimalt og organiser dit fodtøj på en smart og stilfuld måde.


 

Kontakt

Danbo Møbler Esbjerg

Tømrervej 13-15
6710 Esbjerg V

Telefon: 75151600
Email: danbo@danboesbjerg.dk

Web: https://www.danboesbjerg.dk
Åbningstider
Man  -  Fre.    : 10.00-17.30 
Lørdag.          : 10.00-14.00
Søndag.         : 11.00-15.00

*Første og sidste søndag i md.

 

Kort


 
 

Send spørgsmål