googleads
 
Velkommen i vores NYE store og flotte lokaler på Tømrervej 13-15
Mistral Lowboard
Mistral reolssystem fra Hammel - 104
4.100,00
Mistral Tv Møbel
Mistral reolssystem fra Hammel - 035
7.128,00
Mistral Tv-bord
Mistral reolsystem fra Hammel - 233
11.628,00
Square design selv
Med Square har du mulighed for at designe lige netop den reol/skænk, hylde/rumdeler mv. som du lige står og mangler.
Mere info
Square Reol
Square reol i sort design selv din personlige reol.
Mere info
Tilbud
Linate ben sæt
Sæt med 4 stk ubehandlede massive egetræs ben til Linate reolen. Højde 15,7cm.
TILBUD: 239,00
Tilbud
Linate ben sæt
Sæt med 4 stk krom ben til Linate reolen. Højde 9,5cm.
TILBUD: 239,00
Tilbud
Linate låge sæt
2 stk låger til Linate reol moduler. Lågerne er hvide og leveres med 2 forskellige slags greb, stål greb og greb i eg. På den måde kan man selv vælge hvad der passer bedst i ens hjem.
TILBUD: 239,00
Mistral hylde 078
Mistral hylde 078 Snehvid lak Mål: 41,8x1,3x36,7 cm.
286,00
Mistral glashylde 088
Mistral glashylde 088 Klar glas Mål: 41,8x0,4x36,7 cm.
345,00
Stærk pris
Basic reol, by Tvilum
STÆRK PRIS
Låger til Basic reol. Fås i hvid el. eg melamin.
349,00
Mistral Transformator 929
Mistral Transformator 929 Til LED- Spot
350,00
Tilbud
Linate skuffe sæt
2 stk skuffer til Linate reol moduler. Skufferne er hvide og leveres med 2 forskellige slags greb, stål greb og greb i eg. På den måde kan man selv vælge hvad der passer bedst i ens hjem.
TILBUD: 359,00
Tilbud
Linate glas låge
1 stk glas låge til Linate reol moduler. Lågen er hvide og leveres med 2 forskellige slags greb, stål greb og greb i eg. På den måde kan man selv vælge hvad der passer bedst i ens hjem.
TILBUD: 359,00
Mistral glashylde 099
Mistral glashylde 099 Klar glas Mål: 41,8x0,4x36,7 cm.
396,00
Mistral sokkel 283
Mistral sokkel 283 Snehvid lak Mål 45,5x7x38,4 cm
421,00
Tilbud
Linate låge sæt
2 stk låger til Linate reol moduler. Lågerne er hvide og leveres med 2 forskellige slags greb, stål greb og greb i eg. På den måde kan man selv vælge hvad der passer bedst i ens hjem.
TILBUD: 489,00
Tilbud
Linate Reol 1 rum
Linate reol modul med 1 rum i hvid. Bagbeklædningen er hvid på den ene side og eg struktur på den anden side, derfor kan man selv vælge, om man vil have at bagbeklædning skal være hvid eller i eg struktur.
TILBUD: 489,00
Stærk pris
Basic reol, by Tvilum
STÆRK PRIS
Reol med 2 hylder. Fås i hvid el. eg melamin.
499,00
Stærk pris
Basic reol, by Tvilum
STÆRK PRIS
Reol med 2 hylder. Fås i hvid el. eg melamin.
599,00

Reoler

Danbo Møbler har et bredt sortiment af reoler og opbevaringsmøbler. Søger du en skænk eller er det et praktisk reolsystem, du har brug for? Mulighederne hos Danbo Møbler er mange. Du kan se det store udvalg af reoler, skænke, vitriner, tv-borde, tv-bænke m.fl. her på hjemmesiden.


Stort udvalg af reoler og reolsystemer

Danbo Møblers reoler, skænke og andre opbevaringsmøbler fås i mange forskellige materialer og farver. Vi har flere forskellige mærker inden for reolsystemer. I vores sortiment finder du blandt andet reoler fra mærkerne Mistral og Update fra Hammel Møbelfabrik og skænke og vitriner fra mærket Skovby. Lige gyldigt, om du er til hvid højglans, eg, noget klassisk eller noget rustikt, så finder du helt sikkert et design hos os, der passer perfekt til dig og din bolig.


Se vores reoler i vores butikker

Kom forbi en af vores butikker og se vores store udvalg af reoler og andre opbevaringssystemer. Vores medarbejdere tager gerne en snak med dig omkring dine opbevaringsbehov, og hjælper dig med at finde den reol, der opfylder dine behov bedst.


Reolsystem 

Hvis du overvejer et nyt reolsystem til din bolig, så har vi et spændende udvalg af flotte og funktionelle møbler i tidløst og minimalistisk design, der passer godt til det moderne hjem. Leder du efter en opbevaringsløsning med mange hylder, hvor tingene kan stå frit fremme? Eller foretrækker du i stedet at kunne lægge dine ting væk i skuffer og skabe, så hjemmet er rart og ryddeligt? Uanset hvilken løsning du foretrækker til din boligløsning, så har vi et reolsystem, der matcher dit behov og din præference for opbevaring. Vi har møbelserier i et væld af forskellige størrelser, farver og materialer.  


Køb reoler online

Foretrækker du at købe reoler eller andre opbevaringssystemer online, er det også en mulighed hos Danbo Møbler. Du finder en stor del af vores sortiment her på siden, hvor du kan købe lige præcis de reoler, reolsystemer eller opbevaringsmøbler, der falder i din smag.
Så sender vi det til dig, så du kan indrette hurtigst muligt.


Opbevaring i hjemmet

Skænke, skabe, vitriner osv. er geniale muligheder for opbevaring i ethvert hjem. Der er både mulighed for at gemme hverdagstallerkener, duge og andet praktisk helt væk, eller at udstille dine flotteste vaser og bedste bøger, så de bidrager til indretningen og hyggen i hjemmet. Det kan også være smukt at opbevare ens glas i et helt åbent vitrineskab med glaslåger. Vores store udvalg af forskellige opbevaringsmuligheder, burde give en løsning til enhver smag og behov. 


Praktiske løsninger

Der er også mange muligheder for at udnytte opbevaringspladsen i hjemmet. Har du et stående TV, så udnyt pladsen og placer det på et tv-bord med opbevaring. Så kan diverse ledninger, tv-bokse, og andet praktisk gemmes væk, uden at det tager plads. 
Flere funktioner

Foruden at fungere som opbevaring, kan et vitrineskab eller skænk også fungere som afskærmning og skillevæg. Har i en stor åben stue, kan det måske være hyggeligt at opdele stuen med diverse højere møbler. Så kan man opnå en privat krog i hjørnet eller man kan nemt skærme af ud til det åbne køkken. Mulighederne er mange.


Stilsikkert design til ethvert hjem

Vi sælger møbler i forskellige prisklasser, men alle i den bedste kvalitet. Vi har populære produkter fra Mistral, Skovby, Hammel Møbelfabrik og mange andre mærker, der kan passe ind i ethvert hjem med deres stilsikre design. Mange af vores produkter og hylder fra eksempelvis Mistral, kan også købes enkeltvis og samles løbende, som behovet for opbevaring stiger. Det giver en fleksibel løsning både økonomisk og i indretningen. Kontakt os endelig online eller kom ned i butikken, hvis du ønsker hjælp til dit næste møbel. 


 

Kontakt

Danbo Møbler Esbjerg

Tømrervej 13-15
6710 Esbjerg V

Telefon: 75151600
Email: danbo@danboesbjerg.dk

Web: https://www.danboesbjerg.dk
Åbningstider
Man  -  Fre.    : 10.00-17.30 
Lørdag.          : 10.00-14.00
**Søndag.         : 11.00-15.00
**Første og sidste søndag i md.

 

Kort


 
 

Send spørgsmål