googleads
Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Esbjerg

Modulsofaer - byg selv billig modulsofa - læder og stof

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Modulsofaer - byg selv billig modulsofa - læder og stof

Byg din drømmesofa ud af vores moduler

Er du klar til at skabe din egen personlige drømmesofa? Hos Danbo Møbler giver vi dig mulighed for at bygge en unik sofa, som ingen anden har. Måske har du specielle ønsker og behov til din sofa, og i det tilfælde bør du overveje at investere i en modulsofa. Designet giver dig nemlig mulighed for at bygge din egen sofa, så den passer ind i din bolig. En af fordelene ved at bygge din sofa op i moduler er, at det er muligt selv at tilpasse formen og størrelsen på din endelige sofa. Hos Danbo Møbler er det muligt at sammensætte de forskellige modultyper på kryds og tværs.

Gå på opdagelse i vores online univers eller besøg en af vores fysiske butikker. Har du brug for hjælp til at sammensætte din nye sofa, vil vi anbefale dig at kigge ind i en fysisk butik, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig. Når det drejer sig om en sofa, kan det være en god ide at prøve at sidde i den, så du ved om hårdheden matcher dine ønsker. Drømmer du om en sofa i en farve, kan det også være en fordel at se sofaen i butikken, så du kan se om farven rammer dit behov. Ønsker du blot at finde inspiration, kan du med fordel snuse lidt rundt på webshoppen.


Modulsofaer - byg selv billig modulsofa - læder og stof

En byg selv modulsofa giver dig et væld af muligheder. Sofaen er for mange et vigtigt møbel i hjemmet, og det er derfor vigtigt, at den lever op til dine ønsker og behov. Hos Danbo Møbler kan du bygge din nye modulsofa, lige som du drømmer om. Danbo Møbler har mange forskellige modulsofaer med chaiselong, puf eller recliner, og vores sofaer fås store som små.

Modulsofaerne er lavet i lækre materialer. Du kan bl.a. nemt finde en billig modulsofa i læder eller stof i vores sortiment. Udvalget kan variere alt efter den enkelte Danbo butik, så ønsker du at se på en specifik modulsofa, anbefaler vi at du kontakter den pågældende afdeling.


Modulsofa på tilbud

En sofa kan være en dyr post i budgettet. Måske har du allerede udset dig en sofa, det kan også være, du bare har en idé om, hvordan den skal se ud. Uanset hvad, så er det vigtigt, du sidder godt derhjemme, så du kan få slappet af efter en lang dag. Hos Danbo Møbler ønsker vi, at alle skal have det rart, og derfor vil der løbende være gode tilbud at finde på vores sofaer, senge, lænestole, reoler og tv møbel, borde og andet til hjemmet.

Er du på jagt efter en modul sofa på tilbud? Så er der stor chance for, at du kan finde en hos os. Vi har et fast sortiment af modulsofaer til en billig pris, og derudover har vi jævnligt tilbud på vores modulsofaer i læder og stof. Du kan næsten altid finde et godt tilbud på en modulsofa med puf, chaiselong eller recliner på vores webshop og i vores butikker.


Hvilken sofa passer til dit hjem?

Er det en modulsofa i læder, du er på udkig efter? Eller er det en med chaiselong, med puf eller måske med recliner? Vi har modulsofaer til store familier, par og enlige. Mulighederne hos Danbo Møbler er mange, og valget er dit. Det er kun dig, der kender til forholdene hjemme hos dig, men vores medarbejdere er erfarne, og de vil altid være behjælpelige med god vejledning, sparring og råd til dit kommende sofakøb. Kontakt os allerede i dag, hvis vi skal hjælpe dig med at finde din nye modul sofa.


Modulsofaer i høj kvalitet

Med en modulsofa får du en fleksibel løsning, du kan tilpasse i det uendelige. Hvis du trænger til fornyelse i rummet eller ønsker en større eller mindre model, er det nemt at variere og tilføje eller fjerne moduler. Er du på udkig efter en billig sofa, kan du altid finde et godt tilbud her på siden, fx skandinaviske Hjort Knudsen, som er kendt for elegante kvalitetsmøbler i stof eller læder. Modellen Palermo har god siddekomfort og aftagelige armlæn. Er familien stor, eller skal der være plads til mange mennesker, så har Palma sofaerne masser af plads og komfort og er produceret i kvalitetslæder.


Modul sofaer til en billig pris

Hvad enten du søger en modul sofa til store familier eller mindre familier, kan vi tilbyde dig en modul sofa til en billig pris. Kig gerne ind i vores butikker, hvor vores medarbejdere vil fortælle dig, hvilke muligheder du har, hvis du ønsker en modulsofa til en billig pris. Du kan også se vores modul sofaer på tilbud i vores webshop.


Byg selv din egen modulsofa

Med en modulsofa kan du selv sammensætte din sofa og få den til at være præcis, som du gerne vil have den. Det smarte ved byggesystemerne er nemlig, at du kan lave om på den alt efter situationen og hurtigt skille modulerne ad og sammensætte dem på nye måder. Vælg selv om din byg selv sofa skal være stor eller lille, grå eller sort, med eller uden chaiselong - valget er dit, og mulighederne er mange. Når du er i gang med at bygge din sofa, vil du opleve at det også er muligt at tilkøbe sofatilbehør.

Ekstra tilbehør til din sofa betyder for dig, at du får mulighed for at skabe ekstra komfort til din sofa. Hvad end der er tale om ekstra støtte til din nakke i form af en nakkestøtte eller mulighed for at slænge dine ben op ved hjælp af en puf. Udforsk udvalget og find ud af, hvordan din sofa skal tage sig ud.


Mange modeller og muligheder

Hos Danbo Møbler har vi en samlet en lang række af de bedste producenter af modulsofaer. Med de mange muligheder fra Hjort Knudsen, Kiwi, Nordic, Napoli, U-Design, Solution, Billund, Palma, Contruct 2, Atlanta er det muligt at finde og sammensætte din drømmesofa. Med de mange byggesystemer har du den fleksibilitet, der betyder, du kan designe din nye sofa ud fra dine præferencer.


Med de mange byggeprogrammer kan du frit vælge den ønskede siddekomfort, du kan bygge en sofa, man kan slænge sig i eller gøre sofaen mere klassik. Du kan gøre sofaen mere magelig med nakkepuder og armpuder. Vi står som altid klar i alle vores butikker til at hjælpe dig med at gennemskue de mange muligheder – besøg din lokale Danbo og sammensæt med ægte møbelspecialister en smuk og stilfuld sofa ud fra din smag og præferencer. Du kan også prøve Sofadesigneren, hvor du online kan bygge din nye sofa.


Byggesofaer til dit hjem

Sammensæt din byggesofa, så den passer til dine ønsker og behov. Med en byggesofa kan du nemt og fleksibel selv designe din egen sofa, så den passer præcis til din stue og din stil. Med byggesofaer får du et væld af muligheder for at sætte dit eget præg på rummet og skabe den unikke løsning, der passer til netop din indretning. Se vores brede udvalg af byggesofaer og find den byggesofa, der passer til din bolig.


Ben

Når du skal bygge din sofa, er der mange valg, du skal tage stilling til. Du skal først og fremmest finde ud af, hvor stor din sofa må være, hvor i rummet den skal placeres, hvilket stof den skal designes i, hvilken farve den skal have, og om der skal være ekstra sofatilbehør til i form af puf eller nakkestøtte. Men har du nogensinde overvejet, at der også skal tages højde for valget af ben til din sofa?

Endeligt kan der være nogle hensyn til at vælge en benhøjde, der gør det nemt f.eks. at støvsuge under sofaen. Hos Danbo finder du en lang række muligheder for at få præcis de ben, der bedst matcher dit ønskede design og dit behov. Besøg din lokale Danbo og se vores store udvalg af modulsofaer og ben dertil eller se dem online lige her på danbomoebler.dk
Beskrivelse

Henter...